top of page
Пошук

Ранок нареченого

Оновлено: 26 черв. 2018 р.

Якщо всі дівчатка хочуть виглядати ніжно та трепетно, то для мужчини цей момент є контрасним та мужнім.


Далеко не секрет, що в день свого одруження мужчини хвилюються так само як і жінки. Для вас це виважений крок до якого ви йшли все своє свідоме життя. Найбільша чоловіча гідність - це створити зразкову сім'ю. І ось цей день настав.


Як і у випадку з нареченою, для хорошого матеріалу нам потрібно не менше ніж година часу. Як показує практика, більшість чоловіків не люблять камер, та і виглядати природньо та спокійно їм значно важче. Саме тому ми стараємось жартувати, робити багато дублів та не вимагати нічого складного.

Чим крутіший кінцевий результат очікується, тим простіше все має бути.

Ми майже ніколи не просимо дивитись в об'єктив. Хіба що ідея це передбачає. варто просто бути самим собою. Повірте результат вас здивує.

Головне правило успіху - бути самим собою

Для вас актуальні всі ті самі поради що і для нареченої:

- відкиньте всі переживання - насолоджуйтесь найважливішим днем у вашому житті.

- обов'язково поїжте, не пийте багато кави. Хоча для мужчин, мабуть, це правило збережене на підсвідомому рівні.

- обговоріть всі традиційні моменти заздалегідь. У нареченого особливості дещо інші. Тут має місце його власне благословіння, обсівання та окроплення свяченою водою. Це з традицій нашої місцевості. Але у кожного вони різні. Саме тому варто поговорити з батьками та родичами та узгодити всі деталі попередньо. Це для того щоб не було непорозумінь та здивованих перестрашених обличь в кадрі.


36 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page