top of page
Пошук

Коли найкраще знімати романтичні кадри?

Оновлено: 6 лип. 2018 р.

До чи після шлюбу, після першого танцю чи коли? Давайте розберемось.


Через те що весільний день є перенасичений всілякими подіями - виділити годину- півтори на роматичні кадри доволі складно.

Є кілька варіантів коли це можна зробити. Кожен має свої плюси та мінуси. Давайте розберемо все по порядку.

Перед церемонією вінчання.

Іноді молодята планують свій весільний день таким чином: організовують всі традиційні моменти так, щоб викуп та благословіння завершилось за 2 год до початку шлюбу. Тоді батьки ласкаво запрошують всіх присутніх гостей до чарки. За той час поки триває невелика гостина та збори до церкви - молодята мають час відлучитись та поїхати на зйомки. Перевагою такої організації є те, що вигляд наречених максимально "свіжий". Емоції даються легше, адже ще нічого не встигло замучити молодят. Недоліком є палюче сонце, що часто наявне в той час. Потрібно обирати місцевість де хоча б місцями є велика тінь, а це іноді обмежує. Але якщо погода хмарна - вам пощастило. Цей варіант буде ідеальним.

Одразу після шлюбу.

Як тільки церемонія вінчання завершилась, всі бажаючі зробили фото з нареченими в храмі - тоді гості збираються до бенкетного залу. Староста впевнено розміщує всіх в автобусі, дає водіям настанови голосно сигналити, нерідко вирішує ще певні дорожні нюанси, вмощує свій велитенський коровай на коліна і гордо заявляє - їдемо кортеджем через усе місто! (або весь район - якщо говоримо про великі міста).

За цей час ми вже зніматимемо другий, а то й десятий кадр десь на чудовій галявині. Поки гості приїдуть, почастують шампанське, яке офіціанти розноситимуть перед залою, послухають кілька анекдотів від найкращого в світі ведучого - пройде щонайменше година часу і ми вже завершимо. Перевагою є те, що ваш вигляд все ще на достойному рівні. Недоліками є те палюче сонце, що в 3-4 год дня ще і не думало "ховатись". Також страшенний поспіх. Адже дорога від церкви до залу може бути дуже короткою і гості просто чекатимуть вас. Все ще б нічого, але практично завжди батьки безкінечно телефонують, щоб дізнатись скільки часу ще чекати. Ми професіонали своєї справи - і вміємо працювати в дуже короткі терміни. Але іноді - це буває занадто.

Після першого танцю.

Протанцювавши свій перший подружній танець у наречених повністю "паде гора з плеч". Все! З відповідальною напруженою частиною завершено. Тепер можна і розслабитись. Ви і не уявляєте як миттєво це відобразиться на ваших емоціях.

Часто молодята дають завдання ведучому провести кілька веселих конкурсів щоб гості навіть не помітили їхньої відсутності. Перевагами є те, що в цій половині дня найкраще світло, що є дуже важливим нюансом для нас. Також максимальна щирість та розслабленість - бо всі напружені церемонії вже позаду. Та й шампанського ви вже спробуєте. Недоліком є обмежений час, бо все ж таки довго весілля без вас бути не може. Але з таким настроєм за пів години можна зняти більше хорошого матеріалу, ніж за годину з напруженими думками. Ще один недолік - стерта помада на губах. Ну ви зрозуміли про що я. Вас вже всі перецілували, в танці ви вже покружляли - ваш вигляд трішки "помнувся". Але дамської сумочки ще ніхто не відміняв. Все можна швидко виправити.

Ну і останній - наш улюблений варіант. Зробити це можна в інший день. В ціну завжди включено дозйом. Це тому, що в інший день вже ніхто нікуди не спішить. Час доби можна обрати той, який буде сприяти шикарному кадру. Місце - незалежно від часу на дорогу до нього. Ви з нами вже знайомі - та ще й маємо що згадати. Весілля ми провели поруч з вами. Я б зробила цей варіант просто обов'язковим, але як показує практика і у ньому є недолік: молодятам важко знайти час в будні дні, адже у вихідні у нас інші весілля.

Але запам'ятайте! Ми зробимо все що від нас залежить, щоб, навіть у найкоротший час, зробити вам найкращий кліп та найкрутіші фото.

97 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page